Tre kriminalteknikere er torsdag tilbake i leiligheten til drepte Nilofer Naseri (27) for å foreta ytterligere undersøkelser.

Les også:

Nilofers far: Det er vanskelig å snakke om det

Arbeidsgiveren merket ikke noe uvanlig

Frykter siktede vil kontakte vitner

Nye undersøkelser

- Vi foretar tekniske undersøkelser i leiligheten. Det er helt vanlig at vi er tilbake for å se på åstedet, sier kriminaltekniker Snorre Sæther.

Kripos

Tidligere på dagen var Kripos som er hentet inn som bistand, og de var i leiligheten for å ta 360-graders bilde fra leiligheten.

- 360-graders bilde brukes for å gjøre retten kjent med åstedet, forklarer Sæther.

Han ønsker ikke å si noe om hvordan det ser ut inne i leiligheten, og om den bærer preg av kamp.

Knust dør

Utenfra ser leiligheten som andre leiligheter bortsett fra at verandadøra er skadet.

- Verandadøra er åpenbart knust, sier Sæther.

Presenningene er tatt vekk, og verandadøra er forsterket med plast. Ytterdøra er ikke skadet, og er nå forseglet med tape.

- Politiet har hånd om leiligheten, og har hatt det siden politiet kom til stedet på mandag, sier Sæther.

Vakthold

Sæther opplyser at ingen andre enn politiet, heller ikke familien, har fått komme inn i leiligheten.

Securitas har to biler med mannskap stående like ved leiligheten, og den ene som ikke ønsker å bli navngitt, forteller at de har fått beskjed om å passe på at ingen kommer for nær leiligheten.

I bygget er det også andre leiligheter, og politiet har ikke kommet med restriksjoner i bruken av dem, opplyser Sæther.

Etterforskningen av drapet på Nilofer Naseri fortsetter med fullt trykk, og det er nedsatt en dedikert gruppe på politihuset i Trondheim, heter det i ei pressemelding fra politiet.

Les også:

Nilofer døde som en følge av ytre vold

Avhør

Politiet fortsetter også med avhør og taktisk etterforskning.

- Det har ikke vært nye avhør siden tirsdag, sier politiadvokat Kornelia Lykke til Trønderbladet.

Lykke ønsker ikke å gå i detaljer om hvordan det så ut på åstedet da politiet kom dit,og om avdøde hadde skader etter det som den siktede ektemannen beskriver som et basketak.

Ifølge advokat Tore Angen oppstod det et basketak da ektemannen kom for å hente sønnen til det advokaten kaller ordinært samvær, og at ektemannen brukte en kniv han fant i leiligheten. ifølge den siktede var Nilofer i live da han dra fra leiligheten med sønnen, og ifølge advokaten planen å ha samvær med sønnen. En eventuell flukt har ikke vært tema i avhør, opplyser advokaten. Angen har også sagt til Trønderbladet at sønnen (2) etter all sannsynlighet var i leiligheten da mora ble drept.

Onsdag var det fengslingsmøte for den siktede ektemannen,og saken gikk for lukkede dører. Mannen er fengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.

Les også: Rundspørring i nabolaget

Vurderer politiets arbeid

Politiadvokat Kornelia Lykke opplyser at opplysningene om politiets jobb i forkant av drapet er oversendt til Spesialenheten for politisaker, og at det er opp til enheten om de åpner sak eller ikke. Den drepte kvinnen hadde voldsalarm, og var på Melhus lensmannskontor senest samme dag som hun ble drept.

Kriminaltekniker Snorre Sæther og Securitas-vakta (ønsker ikke å bli navngitt) utenfor leiligheten til Nilofer Naseri.
Presennningen er tatt bort,og verandadøra er forseglet.
Ytterdøra er forseglet med tape.