Skaun Storband er et av Trøndelags mest populære storband, og bandethar snart eksistert i 35 år.

De har spilt på Trøndelag Teater flere ganger, og høsten 2006trakk de blant annet tre fulle hus med konserten «Skaun Storband møter HaraldHeide Steen jr.»

Denne gangen møter de Difference. Det er plata «The Very Best ofDifference» som er grunnlaget for denne konserten, som blir en musikalsk reisegjennom Differences repertoar og historie, med nye spennende arrangement for bandog storband.

Skaun Storband har lenge hatt lyst til å arrangere et sliktmøte, for avstanden er kort mellom Øysand og Buvika, der Difference og SkaunStorband har sine utspring. I tillegg var trommeslageren i Difference, KnutSolem, også trommeslager i storbandet i mange år. Nå er endelig konserten enrealitet, og siden de to forestillingene på torsdag og fredag nesten bleutsolgt i løpet av kort tid, åpnet de også dørene for publikum på generalprøvenpå onsdag.

Nå er også denne forestillingen nesten utsolgt, og det ser uttil å bli en stor kveld både for fans av Difference og Skaun Storband.

FELLESPROSJEKT: Skaun Storband har prøvd lenge å få med seg Difference på et felles prosjekt, og nå har de lyktes. Foto: Espen Eid