Musikeren "Jonne" spurte om det var kua på veggen som hadde havnet i kjøttsuppa. Men Fritz Arne Haugen kunne forsikre gjestene på konsertkvelden på Kvål om at det nok var en annen av hans økologiske ammekyr som var blitt til velsmakende kjøttsuppe. Både maten og sangen var ekstremt kortreist da Fritz Arne og Kvål songlag inviterte til konsertkveld på "Låvbrua", to etasjer over fjøset på Haugen gård.

En helaften på låven fredag kveld samlet over 40 gjester, i tillegg til de 15 i Kvål songlag og bandet Jonne & Dæm fra Stjørdal. Sammen stod de for sang og musikk, på en pubaften med allsidig meny.

Jon "Jonne" Uthus hadde vært på Haugen gård tidligere, og var blitt fascinert av lokalet. Den gang var det fotoutstilling på "Låvbrua", og bandet spilte. Jon ville gjerne komme tilbake for å nyte akustikken, og det spennende lokalet. Kvål songlag ble en sjølskreven samarbeidspartner.

- Her har dere den beste utsikten på hele Kvål, sa han, og kikket ut gjennom det store vinduet, som kunne ha vært en katedral verdig. Låve og katedral, en god miks slik som konsertkvelden var.

Kvål songlag serverte både norske og engelske slagere og ballader, fra Anders Jektviks "Aill kjenne aill" til Funs "We are young". En romantisk aften på låven kunne heller ikke utelate Hellbillies "Den finaste eg veit".

Les Trønderbladet: Finnes det koseglade kyr på Kvål?

Les Trønderbladet: Frp-Listhaug inn på tunet på Kvål