Julie Stokke fra Lundamo gjorde det svært godt under fjorårets Norske Talenter på TV2, og imponerte både dommere og seere i så stor grad at hun sikret seg en plass i finalen.

Nå søker TV2 etter nye talenter, når de starter opp sin sjuende sesong med serien. Audition i Trondheim er den 16. og 17. mars.

– Dette er veldig spennende. Folk over hele verden elsker dette konseptet, og etter seks sesonger har dette blitt et kjært fredagsprogram for mange norske familier, uttaler Mia Jacobsen, som har ansvaret for castingen til årets produksjon, i en pressemelding fra TV2.

Hva talentet ditt er, er ikke så farlig, forsikrer TV-kanalen.

– Det kan være fiolinister, trubadurer, en som er bedre enn de fleste på fotballtriksing, eller kanskje en som spiller på sag. Hva vet vi? Vi er bare på jakt etter Norges beste talenter uansett kategori, sier Jacobsen, og oppfordrer med det samme folk til å sende inn søknad så snart som mulig via TV 2 sine nettsider.

Julie Stokke ble slått ut i finalen i 2014, og det var åtte år gamle Angelina Jordan som vant. Hun har senere gjort stor suksess, og har opptrådd på flere TV-show i Norge, internasjonale talkshows og i tillegg en opptreden i NRK-serien Lilyhammer.