S’Candy er ei popgruppe med store ambisjoner. Blant medlemmene er Marie Røri Lillesæter, som har gått ved rockelinja på Trøndertun.

Konseptet er en anerkjent, svensk låtprodusent, Douglas Carr, og låtskriver Laila Samuels - pluss fire vakre, unge damer, tre fra Norge og en fra Danmark. Genren er melodisk pop i skandinavisk tradisjon. Tre av bandmedlemmene er norske, den fjerde er Rosa Sparks fra Danmark, kjent fra dansk X Factor. Lisa Tverrå Johnsen er fra Mosjøen, ellers kjent fra norske TV 2s X Factor der hun og søsteren tok seg til finalen. Christina Elnæs fra Raufoss kjenner nok noen fra The Voice 2012. Marie Røri Lillesæter fra Lørenskog er tidligere elev på Trøndertun.  I tillegg til å skrive blogg om musikk har hun lagt ut fire låter på YouTube.

– Marie er innmari positiv, sier musikklærer Therese Ulvan ved Trøndertun.

– Det var jeg som tipset henne om Laila Samuels fra The Tuesdays da hun søkte jenter til ei popgruppe. Marie var tøff nok til å dra, og da skjønte jeg de ville ta henne fordi hun har en vakker og særegen stemme. Utrolig artig å høre at hun nå gir ut plate og kan leve ut drømmen sin!

S’Candy gir snart ut albumet ‘Damage Control’, og bandet har allerede begynt å holde konserter. Jentene ble omtalt i avisa Finnmarken etter sin opptreden på Grenseløsfestivalen. «Vokalharmoniene vitner om talent», skrev anmelderen, som poengterte at enkelte av låtene utfordret formlene fra jentegruppenes gullalder.

Det skandinaviske er for øvrig et kulturelt særtrekk bandet spiller på, og de kobler inn skandinavisk klesdesign som en del av promoteringen.