Gabriel Pepra, også kjent som Ghanaba aka Black Ghost, gir i disse dager ut en musikkvideo. I november kommer hans første soloplate.

24-åringen er opprinnelig fra Ghana, og han kom til Norge i 2005 i forbindelse med gjenforening med mora som bodde i Norge, og som er bosatt i Melhus.

Selv bodde han på Hølonda i to år, og så fra 2007 til 2011 i Melhus sentrum. Da flyttet han til Trondheim for å ta utdanning, og han er nå ferdigutdannet sosionom. Gabriel jobber ved en ungdomsklubb på Kolstad, og der får han kombinert musikkinteressen med jobben. Søsknene har også flyttet til Trondheim, og storesøsteren studerer på NTNU og lillebroren har planlagt å starte studier der neste år.

Allerede som 12-åring skrev han sin første musikktekst, og siden har musikken betydd mye for ham.

- Musikken har vært alt for meg. Den er terapi, følelser, opplevelser og livserfaring, og er en måte å slippe stress, sier Gabriel.

Etter ett år i Norge fikk han kontakt med musikkmiljø, og han er nå med i Breathtaking Entertainment som har flere rappere med. Mixtapen "Dilemma Of A Ghost" er Gabriel Pepras kommende soloprosjekt. Fra dette prosjektet slapp han sist januar den første singelen "We Killin it". Singel nummer to, "Crucify You" slippes på fredag.

Dilemmaer fra livet går igjen på sangene Pepra skriver, og han tar for eksempel opp det klassiske dilemmaet innvandrere kan føle i forhold til lojalitet til landet de kommer fra og i forhold til Norge. Artisten rapper både på engelsk og ghanesisk.

Her kan du se et glimt av Crucify You