I dag slapp den 43 år gamle gauldalingen sin første singel på nett. Låta, som har fått navnet «Lykkelig uvitende», er også tittelsporet på debutplata som kommer 30. august.

Hør sangen på Spotify eller Wimp.

Erfaren debutant

Nå gleder Bjerksetmyr seg først og fremst stor til slippfest i Støren kulturhus neste helg.

– Jeg ser fram til å endelig få frigjort låtene, sier soknedalingen, som tidligere har bodd på Støren og nå holder til på Lundamo.

– Den første teksten skrev jeg som åtteåring, og den eldste sangen på plata er rundt 20 år gammel. Jeg har alltid drevet med musikk og låtskriving, selv om jeg ikke alltid har vært så utadrettet. Nå er jeg derimot veldig klar for å vise meg fram.

Lyttemusikk

Det godt lokalt forankra musikeren mener storstua på Støren er en perfekt arena for ham og plateslippet.

– Det er ikke uten grunn at jeg har lyst til å ha slippkonsert på kulturhuset på Støren. Det er den type arena jeg har lyst til å spille på, sier Bjerksetmyr, som ikke finner noen annen benevnelse på musikken sin enn «norskspråklig rock».

– Jeg vil gjerne at publikum faktisk lytter på musikken min, selv om jeg også er åpen for å spille på fest hvis jeg blir forespurt. Men hovedsakelig er det et lyttende publikum jeg satser på, og vi sikter oss inn mot festivalsommeren neste år.

Albumet «Lykkelig uvitende» slippes både fysisk og digitalt samme dag som konserten, og er produsert av Roar Øien.

Les mer om Bjerksetmyr og den nye plata i Trønderbladet torsdag...

Foruten Bjerksetmyr (t.v.) består livebandet av dyktige musikere som Kim Ulriksen på trommer, Morten Eggen på bass, Gisle Hernes Gynnild på gitar og Knut Inge Solem på tangenter. Foto: Pressebilde