Siden januar har hun skrevet låter i rekordfart, i samarbeid med Hans Bollandsås som er produsent. Etter flere år som småbarnsmor har Sarah Enodd bestemt seg for å ta seg selv og musikken på alvor.

Med en stor porsjon livserfaring på godt og vondt, serverer hun ærlige og treffende låter om livet. Det opplyser plateselskapet Galactic Park, som har adresse Meisevegen på Løvset i Melhus og tilhører melhusmannene Tormod Leithe.

Innspilt på Ler

Musikken er en blanding mellom pop, rock og soul, med innslag av både country og blues. Alle tekster er på engelsk. Innspillingen er gjort i Sørgården Studio på Ler.

Albumet består av ti låter, ni egne og en som tidligere er skrevet og utgitt av Torstein Flakne.

Kor og gospel

29-åringen har opptrådt med både sang, piano og dans på en rekke arrangement fra 12-årsalderen. Etter Heimdal videregående skole ble det musikallinja på Viken folkehøgskole. Siden har hun opptrådt både solo og med gospelkoret Karisma og vokalgruppa Stemt. Sammen med Stemt vant hun 1. plass i klassen for vokalgrupper under NM for kor i år 2012.

Enodd har opptrådt som gjesteartist og korist for Hans Bollandsås under Trondheim jazzfestival i 2012 og på Nidaros blues 2017. Hun har også medvirket som korist på låta «Jul i Flå», plata «Radioglyserin» og i musikkvideoen til «Litt forelska» av Hans Bollandsås.