Søndagens konsert er et av de faste høydepunktene i året. Melhus janitsjarkorps trekker et stort publikum til et hyggelig avbrekk i en hektisk julestrid.

Ung solist

- I år er vi så heldige å ha med oss Ingrun Losen Moholdt som solist på sang. Dette er en lovende sangstjerne som har framtida foran seg. Hun vil synge to sanger med korpset. Ingrun deltok siste år på Melhusbankens talentpris og fikk en hederlig plassering med stipend som belønning. Ingruns stemme vil passe perfekt til det store kirkerommet sammen med korpset, og vi gleder oss til å spille sammen med henne for et stort publikum, mener Trotland.

Courage

- I tillegg er vi så heldige i år at damekoret Courage deltar sammen med oss igjen. Korpset har etter hvert gjort mange adventkonserter med dette fremragende koret, og vi er svært glade for at de vil være med oss i år. De vil holde en egen avdeling samt delta med korpset i et felles nummer og i en stor finale som også involverer publikum, opplyser korpslederen.

Repertoaret spenner vidt, men med hovedfokus på stykker med fin julestemning. Alt fra barokk til nymotens julemusikk i fine arrangementer vil sette en fin julestemning hos publikum.

Korpset legger opp til en halvannen times konsert.

Kveldens konferansier Christine Goedecke vil også delta sammen med korpset som solist på det nye orgelet. Det vil bli mektig i det store kirkerommet, tror Trotland. Korpset håper på stort publikumsoppmøte og lover god musikalsk førjulsstemning i kirka.