Elevene fra 1. til 4. klasse var de som sto for forestillingen og alle elevene i de klassene var med på scenen, enten med sang eller med å tolke tekster fra Astrid Lindgrens kjente forfatterskap.

Ronja og Emil

Ronja Røverdatter og Emil gikk igjen, men det var mange andre og kjente rollefigurer som publikum fikk stifte bekjentskap med. Og publikum var fornøyd, i den fullsatte salen var det mange smilende foreldre og besteforeldre å se etterhvert som forestillingen gikk.

En selvfølge

Ved skoleårets begynnelse ble det bestemt at elevene fra 1. klasse og opp til 4. klasse skulle sette opp en skoleforestilling.

- Det ble også ganske raskt bestemt at det måtte bli fra Astrid Lindgrens forfatterskap med de kjente rollefigurene, forteller lærer Marte Høvik. De enkelte klassene har øvd hver for seg ut over høsten og det er først i den siste tiden at alle har øvd intenst sammen.

- Gjennomføringen og applausen og bare blide elever etter forestillingen forteller vel at dette gikk bra, mener Marte Høvik før det ble tid for en servering, noe det bare er å si seg enig i.