I vår skrev vi om utgivelsen «Mure» fra bandet Nutopia som utflytta kvålsbygg Audun Ramo er en del av.

Audun Ramo flyttet til Kristiansand for å gå på musikkonservatoriet, og jobber nå som musiker, arrangør og pedagog. Audun har også studert musikkvitenskap på NTNU i tillegg til at han har en en master i rytmisk musikk fra Universitet i Agder.

32-åringen grodde godt fast i sørlandsbyen etter at han traff Irmelin Stakkeland som også er musiker, sanger og pianist. De har to barn, gutt og jente på sju og tre år.

I år har han også vært opptatt med å lage musikk til den sørlandske versjonen av forestillingen «Fargespill» som også har vært vist i Trondheim.

Audun Ramo er også bassist for blant andre Michael Aadal Group, Anne Marie Almedal og Grande. Han er en session-musiker innen flere stilarter.

Nutopia

Nutopia startet i 2008 etter at gitaristen Michael S. Krumins og fiolinisten Sebastian Gruchot reiste til Tanzania for å lete etter nye musikalske inspirasjoner. Med seg i bandet har de også Arild Nyborg på perkusjon og Audun Ramo på kontrabass.

I 2013 slapp de debutalbumet «Zabibu» og i 2016 slapp de albumet «Antares». Nutopia har spilt konserter over hele verden og blant annet spilt sammen med Kristiansand Symfoniorkester.

Nutopia består av Michael Smith Krumins på gitar, mandolin og bouzouki, Sebastian Gruchot på fiolin og bratsj, Audun Ramo på kontrabass, og Arild Nyborg på perkusjon og munnharpe.