Dette er instruktør Brit Inger Granmo Aunes spontane svar på spørsmålet om å karakterisere Singsås Damekors jubileumsforestilling «Å bere me, søm tia fly!».

Og det var det publikum fikk i Kotsøy samfunnshus lørdag kveld. Kabareten hadde en fin blanding av den vakre korsangen, av humor og stor glede. De to eldre damene som bandt opp forestillingen gjennom kvelden med humoristiske bemerkninger om gamle minner og dette og hint. Ikke minst med replikker og ansiktsutrykk som nok kunne fortelle om at ikke alle bemerkningene de to seg imellom ble sett på som fornuftige sånn seg imellom. Stor galskap.

Miljøvennlig damekor?

De fire damene på dette innslaget tok opp de forskjellige problemer her i verden, hva med miljøvern, er et damekor miljøvennlig nok? Det ble bemerkninger på om de deler glede og har nok omsorg. Det var heller ikke viktige saker i møteprotokollen fra den første tiden i damekorets historie, på stiftelsesmøtet som varte til langt på natt ble det i protokollen skrevet: Ingen viktige saker! Det var en god jubilemskaberet Singsås Damekor hadde, og etter den halvannen time forstillingen varte, kunne det bemerkes, "Å bere meg som tia gikk". Fritt omskrevet fra forestillingens tittel.