PÅ MARTNAN: Sivert Garli og Ingrid Vingelen-Digre.
(Foto: Mats Eid Bjørset)

PÅ MARTNAN: Sivert Garli og Ingrid Vingelen-Digre. Foto: Mats Eid Bjørset

Rennebumartnan smakes i gang

Både Ingrid og Sivert i duoen DigGar (bildet) og ordfører Sivert Moen skal opptre når Rennebumartnan går av stabelen for 32. gang fra fredag til søndag.

Det blir spesialutstillinger, levende håndverk, matopplevelser, konserter og 150 utstillere fra hele Norge, i år med over 40 nye.

Talentfull duo fra Soknedal

I forrige uke ble Blinkfestivalen 2017 arrangert. Duoen DigGar, bestående av Sivert Garli og Ingrid Vingelen-Digre spilte både i Ålgård og Sandnes i løpet av arrangementet.


Årets tema er smak, og martnasgjest Kjersti Bergesen skal åpne martnan og dessuten holde inspirasjonsforedraget «Ettersmak». Det blir også en samisk utstilling og salgsutstilling med to samiske kunstnere, design- og interiørutstilling, prisutdeling og premieutdeling i den nasjonale knivkonkurransen lørdag,foredrag om boka «Å rekne brøk med han Tykje» ved Steinar Modal og konsert med Milenburg Joys.

Duellerer i uhøytidelig kokkekamp

Regionens ordførere er utfordret til kamp på Rennebumartan.


Duoen DigGar deltar på den regionale kulturskolekonserten søndag, og den dagen er det også vennskapelig kokkekamp med tre ordførere, Sivert Moen fra Midtre Gauldal, Kirsti Welander fra Oppdal og Ola Øie fra Rennebu.

Mer å lese på Trønderbladet:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Kultur

Babyene synger igjen

Babysangen er snart i gang igjen rundt om i Melhus.

Familiedag og konsert

Lørdag 26. august skjer det på kulturhuset på Støren.

Galleri Mølla åpnet med sang og snorklipp

Travellin' Strawberries ga musikalsk swung over åpninga. Søsknene Oda og Oscar Reitan stiller ut på egenhånd for første gang, og støttes av kunstnerfar Elling Reitan.

Melhus pensjonistkor på oppstartturné

En ny sesong starter for mange sangkor i disse dager, så også for Melhus pensjonistkor, som har valgt å la startskuddet gå i form av en miniturné.