Torsdag 27. juli braker det løs på Prestegården Arena på Støren. Da kommer den folkekjære musikkgruppa Vamp og spiller sommerkonsert. Vamp er fra Haugesund, og spiller kjente sanger som «Månemannen», «Tir n'a Noir» og «Liten Fuggel».

Ny konsertarena

Det har lenge vært planlagt at den vakre prestegården på Støren skal brukes til konsertarena. Arenaen ligger like bak kulturhuset på Støren, noe som gjør at man har alle fasiliteter som trengs for å gjennomføre en konsert her. Tidligere har arenaen blitt brukt til Bør Børson jr., men aldri som konsertarena. Publikumskapasiteten er 1500, noe som bør gi en kveld fylt med god stemning og mange mennesker på Støren. Av de 1500 plassene er det dog i hovedsak ståplasser, men noen sitteplasser i amfiet som ligger plassert opp i en liten bakke på området.

Spiller hver dag

Vamp har i sommer konserter hver dag rundt om i landet fra 18. juli til 2. august. De startet helt nede i Lillesand, og skal i tillegg til Støren innom blant andre Trondheim og Hitra, før de avslutter med to konserter i Kvinnherad kommune i Hordaland. De spiller en konsert igjen 5. august, før de har en pause til 24. august.

VAMP: Her på Prestegården Arena Støren spiller Vamp i slutten av juli. Foto: Mats Eid Bjørset