- Vi vil presentere et flott og variert program, lover Arild Hassel i Flå Musikkorps foran søndagens konsert, som er en årlig tradisjon.

Les også: Rufsete visesang og klokkeklar korsang ga vellyd

Med band

Cecilie Eide stiller med band, og det samme gjør Trine Engan og pappa Geir Rune Engan. Med koret Olavs menn i tillegg blir det lyd i Horg kirke.

Cecilie Eide kom nettopp ut med ny singel «Glemt» og nyplata vil også presenteres på konserten. Nytt album kommer i august.

Les også: Melhusband fikk uventet lang karriere

Alltid kor

Trine Engan og Geir Rune Engan med band gjøre sin første kirkekonsert, og de vil fremføre egne tolkninger av kjente klassikere innen pop/rock, og bluesy gospelslagere.

- Vi pleier alltid å ha med oss kor på våre konserter. I år kommer Olavs Menn. 20 sangglade menn fra hele Trøndelag med dirigent Lars Eggen. Koret ble stiftet for ca. 10 år siden til Thora-operaen på Melhus.

- Vi vil også presentere en del solister, sier Hassel

Dirigent i Flå Musikkorps er Steinar Mørkved. Han har vært dirigent i 25 år. Brassbandet ble stiftet i 1897, og feirer dermed 120-årsjubileum i høst.

NY PLATE: Cecilie Eide kom nettopp ut med ny singel «Glemt» og nyplata vil også presenteres på konserten. Foto: Thomas Olsen
FAR OG DATTER: Trine Engan og pappa Geir Rune Engan stiller med band. Foto: Rune Slettås
OLAVS MENN: 20 sangglade karer fra hele Trøndelag med dirigent Lars Eggen. Foto: privat