Ett år har gått siden Nutopia slapp sitt andre album «Antares», og nå er kvartetten tilbake med en ny singel på torsdag, «Mure».

Sørlandsjente

Audun Ramo flyttet til Kristiansand for å gå på musikkonservatoriet, og jobber nå som musiker, arrangør og pedagog. 32-åringen er grodd godt fast i sørlandsbyen etter at han traff Irmelin Stakkeland som også er musiker, sanger og pianist. De har to barn, gutt og jente på sju og tre år.

Auduns planer framover er å jobbe videre med plata, og han holder også på med å lage musikk til den sørlandske versjonen av forestillingen «Fargespill» som også har vært vist i Trondheim.

Les også: Hard konkurranse om ungdomsskoleelevene

Audun har også studert musikkvitenskap på NTNU i tillegg til at han har en en master i rytmisk musikk fra Universitet i Agder.

Dansbar

- «Mure» er en meget melodiøs, dansbar og groovy låt som glir rett inn i Nutopias musikalske verden. De som liker låta «Antares» fra albumet med samme navn vil høre dette, sier Audun Ramo i omtalen bandet har sendt ut i forbindelse med singelslippet.

Les også: Melhusband fikk uventet lang karriere

Nutopia består av Michael Smith Krumins på gitar, mandolin og bouzouki, Sebastian Gruchot på fiolin og bratsj, Audun Ramo på kontrabass, og Arild Nyborg på perkusjon og munnharpe. Sammen kombinerer de toner fra hele verden og skaper musikalsk magi.

- I det ene øyeblikket blir man kastet inn i en slått fra Hallingdal og i det neste ligger man å skvulper i en båt gjennom Bosporos stredet i Istanbul. Det er aldri et kjedelig øyeblikk med Nutopia, mener perkusjonist Arild Nyborg.