Tradisjonen tro blir det dansegalla for utviklingshemmede. Dansegallaen er et samarbeid mellom Melhus kommune og Trondheim kommune. Denne gangen er den i Trondheim, og den holdes fredag kveld i Autronicahallen.

Ambisjonsnivået

- Årets artist er Jørn Hoel. Det er bra, og sier vel noe om hvilket ambisjonsnivå Melhus og Trondheim har for dette arrangementet, forteller kulturkonsulent Steinar Haugen i Skaun kommune.

Skaun kommune var tidigere med i arrangørstaben for den svært populære dansegallaen. Det har også vært dansegalla på Støren tilrettelagt for utviklingshemmede.

Stinn brakke

Det er 20. gang dansegallaen arrangeres, og kulturkonsulent Marit Grendal i Melhus kommune tror hovedtrekkplasteret Jørn Hoel vil slå godt an.

- Så vi regner med at det blir stinn brakke på dansegulvet også denne gang. Det vil bli en litt mer høytidelig åpning ved varaordfører i Trondheim, Hilde Opoku og Laila Lund fra Skaun som har vært gjest på alle disse gallaene

Laila Lund (43) har vært en del av fritidsklubbtilbudet for utviklingshemmede på Melhus i sikkert 15 år, opplyser kulturkonsulent Haugen.