– Revyen blir litt skarpere enn sist. Da fikk vi kritikk for at vi var litt for snille, sier Eva Gundersen i Melhus revylag.

Ikke rådløs

Det er to år siden forrige revy, og torsdag er det premiere for revyen «#trådløs». Den vises fire ganger, og lørdag er siste mulighet. Da er det ekstraforestilling. Alle fire vises i salen i Melhus rådhus.

– Vi har solgt godt med billetter, og det er ledige billetter igjen, sier Unni Skånøy og Ruth Hege Havdal legger til at det egentlig ikke er noen unnskyldning for ikke å møte opp på en av revydagene.

Sparker hit og dit

Sosiale medier er en rød tråd gjennom revyen, og politikerne kan også vente seg noen småspark.

Visjoner er det mye brukt politikerord, og ordet blir belyst i revyen, forteller Skånøy.

I forrige revy ble bortføringa av orgelpipene omtalt, og nå føler revygjengen at orgelbygginga er kommet så langt at pipene ikke er det store temaet lenger.

– Alt er selvskrevet, og det er 23 innslag. Vi hadde så mange tekster at det er nok til en ny revy. Neste revy blir ikke om ett år, og først må vi gjøre unna revyen denne uka, sier Gundersen.

Takker instruktøren

Revyen er nøye forberedt, og revylaget har øvd jevnt og trutt. Marita Rødset er instruktør.

– Hun ser det lille ekstra. Rødset er en kreativ og inspirerende dame, forteller Gundersen og Skånøy.

Les også: Suksess for jubileumsrevy

På scenen er det 10, og i tillegg er det et støtteapparat der Stein Atle Hongrø og Mari Saksgård Bendheim trør til. Kristine Bjørkan er restaurantansvarlig, og så hjelper familie og venner til der det trengs. Norsk Produksjon styrer lyden.

– Det koster penger å hente inn ekstern hjelp, men vi satser, sier Gundersen.

Eget band

Bandet Kompservice med Kjartan Klingen, Endre Lorentzen og Per Christian Bjørstad sørger for musikalsk tilskudd.