Melhus revylag fikk fortjent stående og taktfast applaus etter premieren på revyen #trådløs torsdag kveld.

Fullsatt sal

Nesten 300 personer fikk med seg premieren, og det var mye latter og applaus i den fullsatte salen.

Gjennomgangstråden var sosiale medier, og det vanket mang en kommentar om oppdateringer, skriving på veggen, gratulasjoner og statuser. Og om du ikke hang med på den siste setninga, så er stikkordet Facebook.

Revylaget hadde lovet å bli litt mindre snill denne gangen, og kastet litt krasst skråblikk på religion, politikerne i Melhus, nettdebatten i Trønderbladet, Bondens Marked og Fleskebussen. Overgangene mellom innslagene var gode, aktørene turde slå seg løs og det var god lyssetting.

Store visjoner

Blant høydepunktene var innslag som "Store visjoner" om alt som skal skje i Melhus der Melhus får kulturhus, intercitytog, glasstak over Gaula, hotell og sagapark, taubane til Vassfjellet og E6 med fire felt. Men det er jo umulig å parkere fordi det er biler overalt, som det ble kommentert.

Innslaget "Nymotens mat" om at kjøttkaker er best, slo spesielt godt an hos publikum.

Revyen #trådløs framføres fredag kveld, og lørdag er det to forestillinger.

Årsmøte i gudeforeningen. Aktørene er Lars O. Løvseth, Svein Hongrø, Terje Øyan, Laila Saksgård, Ruth Hege F. Havdal, Eva Gundersen og Unni Skånøy.
Selfie hører naturligvis med om en skal henge med innen sosiale medier.
Bondens Marked, og der var aktørene Marianne Westerlund, Hilde Dragset, Lars O. Løvseth og Laila Saksgård.
Nett-troll het innslaget, og handlet om nettdebatten i Trønderbladet.
Store visjoner eller var det misjon slik den eldre damen (utenfor bildet og spilt av Eva Gundersen) hørte? Laila Saksgård og Ruth Hege F. Havdal hadde ambisjonene for Melhus på plass.