Etter jul har Samhald øvd med tanke på den kommende konserten som passer godt for hele familien. Koret har fått med seg Rasmus Rohde, som er kjent fra «Rasmus og Verdens Beste Band». De som gjerne synger «Puppan te Pappa». De 25 barna i Soknedal barnekor skal også være med og synge sammen med Rasmus og Verdens Beste Kor - Samhald. Dirigent for barnekoret er Ingrid Anita Solem.

Musikanter som skal medvirke er Carl Haakon Waadeland på slagverk og Eirik Olaf Solberg, bass. Mens Ronny Kjøsen har jobben som kordirigent og trakterer trekkspillet.

- Vi skal også ta i bruk litt uvanlige instrumenter som hammer, sag, drill og flaskeorkester, sier Rasmus Rohde. Så dette blir et fyrverkeri av en konsert i Soknahall.

Les også: Feirer 120 år med storkonsert

Rasmus Rohde kommer fra Trondheim. Utenom det å skrive sanger, er han også musiker og dramatiker. Han har spilt i Tango Concertino, og med et utall norske artister. Utdannelsen som manusforfatter fikk han ved Den Norske Filmskolen. Stykker Rasmus Rohde har skrevet er musikkteaterstykkene Ormstunge, Eplene i Messehagen og Kongen av Luftslott og var utøvende Fylkeskunstner i Sør Trøndelag i 2011.

- Vi synes dette er et artig prosjekt, sier Solfrid Nytrø, leder i Sangkoret Samhald. Det er viktig for koret å finne på litt forskjellige ting gjennom året, så vi ser fram til ha med oss både barnekoret og Rasmus som synger og spiller sammen med et voksent kor før første gang. Det blir salg av kaffe, saft, brus og kaker. Vi håper på at publikum vil benytte sjansen til fylle opp salen i Soknahall. Så kom, kom.