6. og 7. desember er det nok en gang klart for førjulskonserter med Flåartistene i Putballhuset på Ler. De er mange på scenen, også denne gangen. I alle fall kan Hans Bollandsås garantere for sin egen tilstedeværelse, i tillegg til Per Borten, Petter Øien, Anna Marie Øien, Trine Engan, Anders Stensås, Morten Eggen og Arnstein Solem.

Familiær gjesteartist

I tillegg kommer det en gjesteartist, som egentlig er ganske så familiær. Rita Bolland skal nemlig også spille, og hun byr på sin nye hit «Echo», som i løpet av kort tid blant annet har klatret høyt på den britiske hitlista Hot Disc Top 20. Rita er også fra Flå, men det er første gang hun står på scenen i Putballhuset under førjulskonserten. Tidligere har hun kun vært der som publikum.

Uhøytidelig julestemning

Som vanlig velger artistene selv hvilke låter de skal fremføre, og det blir tradisjonelle julesanger, rock 'n' roll og muligheter for allsang. Noe blir gjenhør fra tidligere år, men det vil også bli fremført låter som ikke tidligere er brukt. Artistene og arrangøren lover julemusikk, uhøytidelig førjulsstemning, julegløgg og pepperkaker. Som vanlig.

Les også: Grensesprengende blueskonsert på Ler