Melhusfestivalsjef Per Evjen kan røpe at de har bestemt seg for å tyvstarte festivalen på Melhus i juni med en intim godbit av de sjeldne. Jørn Hoel kommer nemlig til kafeen Schei Jakobsen for spille helt gratis, for 100 heldige publikummere. Konserten blir torsdagen før selve festivalen sparkes i gang.

–Vi legger ut 100 fribilletter til konserten. De vil være tilgjengelig for folk flest, hvis de følger med og samtidig har litt flaks, forteller Evjen.

Les også: Skikkelig partyband til Melhusfestivalen

Planen er også å bruke noen billetter i ulike konkurranser fremover, så de som har lyst til å høre og se Jørn Hoel på nært hold, må følge med på festivalens hjemmeside og facebookside fremover.

–Vi kommer tilbake til hvor billettene skal legges ut, og når, sier Evjen.

Konserten blir på ca 90 minutter, og Jørn Hoel uttaler at han setter pris på denne typen intime konsertsettinger.

–Jeg liker den utfordrende nærheten som oppstår i et lokale med et sittende publikum, med bare meg selv på scenen. Jeg elsker å skape et samspill med publikum, og det blir enda lettere å flørte og improvisere. Litt skremmende også egentlig å skulle være så naken foran et publikum, men samtidig er det en flott følelse å kommunisere så direkte med folk, sier artisten.