Gabriel Pepra (26) og Mats Tidemann fra Melhus dro til London da de ville lage musikkvideo. Opptakene er gjort ulike steder i den engelske storbyen, og rapperne fikk med seg forbipasserende i videoen.

- Musikkvideoen som er er ment for å vekke ”go getter”-følelsen i sangen er laget i Sentral- og Øst-London. Blant annet i Buckingham Palace området, hvor guttene fikk med seg folk i alle aldre og fra alle verdensdeler, til å bli med i musikkvideoen. Regissøren er Oliver Whitehouse som er kjent for å har jobbet internasjonalt med artister som Azealia Banks, Saigon, DJ Premier og Statik Selekta, forteller Pepra som bruker artistnavnet Ghanaba.

Les også: Hip-hop er underfokusert

Musikkvideoen ble sluppet på onsdag.

Opptatt av musikk

Begge to hører til BT Entertainment, og er glødende engasjert i musikk.

Se også: videoen

Pepra kom til Melhus fra Ghana i 2005 som ledd i familiegjenforening, og musikk har betydd mye i livet hans. Han forteller at gruppa Breath Takers har spilt mange konserter, og at de også har vært med i TV.programmet Norske Talenter. Mats Tidemann vokste opp i Melhus.

- Breathtaking Entertainment er et rapkollektiv som har fokus på promotering og utvikling av gutta i Breath Takers selv, men også andre unge og lovende artister i Trondheim, forklarer Pepra.

Planen framover for artistene er soloprosjekter som de slipper enten i år eller neste år.