Mange ønsker seg billett til konserten barytonsanger Andreas Skei (26) holder i Melhus kirke 29. oktober.

Tilbake til Melhus

Tittelen er "Kjærlighetens håp", og Skei har fått med seg Audun Kayser. Hjembygda Melhus og Melhus kirke har betydd mye for Andreas Skei, og han ønsker nå å gi noe tilbake.

- Grunnen til at jeg valgte akkurat Melhus og da nærmere bestemt Melhus kirke, er på grunn av min store tilknytning til menneskene der og kirkerommet i seg selv. Det er stedet hvor jeg ble døpt, konfirmert og det har også vært min arbeidsplass i fem år nå. Det var dessuten det første stedet jeg sang offentlig, så da er det gøy å kunne få muligheten til å gjøre en konsert i et større format, forklarer Skei.

Melhusbyggen er i gang med operautdannelsen, og han fikk karakteren A på den avsluttende eksamenen ved Griegakademiet ved Universiteteti Bergen etter å ha avlagt en svært god eksamenskonsert. For tida er han elev ved årstudium opera ved Kunsthøgskolen i Oslo.

Om billettene

Skei forteller at kirkekontoret i Melhus har fått mange henvendelser fra folk som har slitt med å få bestilt billett til konserten gjennom Ticketmaster.

- Jeg retter en stor takk til kirkekontoret som har tatt i mot telefoner fra publikum som er interessert i konserten, og at de har sagt seg villig til å være utsalgssted her på Melhus, forteller Skei.

I tillegg kan en kjøpe billetter fra andre utsalgssteder.

Les også: Om operakarrieren så langt

Skei legger til at det vil bli mulig å kjøpe billett i Melhus kirke på konsertdagen, men at han håper at flest mulig har kjøpt billett på forhånd for å unngå at folk blir stående i kø i kirka.

Les også: Julaften sang Andreas og hans far sammen