I dag ble billettene til Åge-konserten på Kvål 2. juli lagt ut for salg på Ticketmaster, og etter tre minutter var alle billettene solgt.

En av de heldige forteller at hun klarte å få tak i to billetter, og så fikk beskjed etter fem minutter at det ikke var mulig å bestille flere.

Maksimalt 200

Manager Tor Evensen forteller at 200 billetter kunne selges, og at han er ærlig på at bandet hadde forventet at det ville bli et raskt salg.

Les også: Åge på Kvål

- Det har vært en enorm etterspørsel. Billettene har ikke vært annonsert noe annet sted enn på Facebook. Noen få har fått kjøpe billetter på forhånd ved at de har fortalt på Facebook om hvorfor de burde få kjøpe, sier Evensen.

På Facebook har folk kunne argumentere for hvorfor de skulle komme i betraktning eller andre kunne legge inn forslag på dem. Einar Klingenberg forteller at han fikk komme i betraktning som takk for langvarig frivillig arbeid.

Har avvist pressefolk

Konserten er i Folkets Hus på Kvål, og brannvesenet har bestemt at maksimalt 200 får komme inn av sikkerhetsmessige hensyn. Manager Evensen sier at det har vært stor pressepågang, men at de har vært nødt til å si nei til medier fordi det er så lite plass i Folkets Hus.

I søkelyset

Det over 100 år gamle Folkets Hus sto også 1. mai i det nasjonale søkelyset etter at Trønderbladet refererte 1. mai-talen til AUF-leder Mani Hussaini. Uttalelsen om å kaste statsråd Sylvi Listhaug (Frp), omtalt som kjerring, på hue ut av regjeringa gikk i riksmediene.

Folkets Hus på Kvål er fylt av arbeiderhistorie. Inne henger blant annet bildet av melhusbyggen Martin Tranmæl som bemerket seg på nasjonalt plan som politiker og redaktør.