I fjor høst startet Sangkoret Samhald i Soknedal  å øve på gammelpop med fokus på blinkskudd fra 50-60-70-tallet. Nå gleder de seg stort til å underholde bygdefolket på pubkvelden i Soknahall den 13. februar.

Les også: Ung gründer fra Soknedal

Les også: Kan vinne talentpris

Sangkoret Samhald har gitt pubkvelden sin tittelen Visste du at Elvis kom fra Soknedal?. Korets 18 medlemmer skal opptre både i grupper med solister og som samlet kor med solister. Det kommer til å stå mye likandes musikk på programmet, som Beatles, Abba, Elvis, The Supremes og flere til.

-  Kormedlemmene skal stille i kostymer som passer godt  til sangene. Det er en god stund siden vi hadde pubkveld sist, så vi gleder oss skikkelig til å underholde publikum igjen. Alle er velkommen og vi håper på stinn brakke og god stemning i Soknahall denne kvelden, sier korets leder, Stine Fossbakken.

Det vil bli matservering fra Stensås, dans og salg av øl og vin. Derfor er det 18 års grense for å komme inn på arrangementet. Billetter selges kun som forhåndssalg av korets medlemmer og hos YX Soknedal fram til og med søndag.