Det er Ingebjørg Flatås fra Hauka, som har lagt ut opptaket hun gjorde av de to mannskorene under fjorårets julekonsert. De synger «Den hellige stad» så vakkert, at videoen er spilt av godt over 30 000 ganger på Facebook.

Se videoen her! (For å se videoen, må du logge deg inn på Facebook)

Ingebjørg Flatås skrev følgende på sin Facebook-side i fjor, da hun la ut opptaket:

«Sjelden jeg har fått frysninger både utvendig og inni, men denne versjonen av "Den Hellige Stad" med Hauka mannskor og Rennebu mannskor tok kaka!!!»

Innlegget hennes er delt 392 ganger.

Selv har hun fire storebrødre og tre tantebarn, som synger i det velrennomerte koret. Ingebjørg er også en habil musiker og sanger selv, og lå høyt oppe på iTunes-lista i desember i fjor.

Hauka mannskor og Rennebu mannskor holder julekonsert sammen, også i år. I fjor var første gang de la ut på juleturné sammen, med forestillingen «Et lys i mørketia». Den ble en så stor suksess, at de gjentar prosessen også i år. Til helga holder de tre konserter: I Soknedal kirke på fredag, Innset kirke på lørdag og i Gammelgruva på Løkken på søndag.

Hauka mannskor holder også i år julekonserter sammen med Rennebu mannskor. En video tatt opp av konserten fra deres konsert i fjor, er populær på Facebook. Foto: Solveig Tofte