Per Evjen og samarbeidspartnerne satser på ei hel helg med full fres, når de relanserer Melhusfestivalen i juni neste år.

De har nylig inngått et samarbeid med Quality Hotel Panorama på Tiller, som også går under navnet «melkekartongen». De selger pakker med overnatting, festivalpass, skyss til og fra festivalen, festival-skjorte, frokost og muligheter for eget opplegg på hotellet, for grupper som ønsker det.

– Vi har laget en festivalpakke som til og med du har lyst til å benytte deg av, sier en selvsikker Evjen.

Les også: Gjenoppliver Melhusfestivalen

Les også: Smokie kommer til Melhus

En kaffe med Smokie?

Her skal også Melhusfestivalen ha festivalkontor, og artistene som skal opptre skal ligge her på hotellet.

– Og bandene har jo ikke lyst til å være innelåst på rommet sitt. De vil jo se folk de, sier Evjen.

Så her blir det kanskje mulig å treffe Smokie i restauranten på fredag, eller Johnny Logan ved frokosten på lørdag.

Evjen sier han ennå ikke har røpet alle godbitene han har tenkt å by på under årets festival, og at ytterligere to band kommer til å stå på programmet innen billettene legges ut for salg.

Festivalpakker med overnatting er det imidlertid mulig å bestille allerede, forteller salgssjef Marit Garberg ved Quality Hotel Panorama.

– Vi har hundre rom til rådighet, så vi kan selge maksimalt 200 pakker, forteller hun.

Helg med heltene

Garberg oppfordrer grupper til å ta dette som en firmatur, og gjerne legge opp til sosiale eller faglige aktiviteter på hotellet samtidig. Hotellet er normalt mye brukt til kurs og konferanser, og kan by på alle fasiliteter i så måte.

Evjen anbefaler også privatpersoner og par å benytte seg av dette.

– Når folk nå kan få se heltene sine fra 70- og 80-tallet, så kan de ta med kona eller mannen, og gjøre dette til ei hel helg sammen, sier han.

Det skal settes opp busser mellom hotellet og festivalplassen, både til og fra.

Positiv og fleksibel

Hadde det vært et tilsvarende hotell på Melhus, ville Evjen ha vurdert dette, sier han, men legger til at et enda mer nærliggende hotell ikke nødvendigvis ville vært et førstevalg uansett.

– Vi har valgt samarbeidende hotell ut fra et helhetsinntrykk, og de har vist en enorm fleksibilitet og positivitet, sier han.

Garberg legger til at de på mange måter er «lokalhotellet» for Melhus allerede.

– Det er mange i Melhus, både private og fra næringslivet, som bruker oss, forteller hun.

PAKKELØSNING: Festivalsjef Per Evjen og salgssjef ved Quality Hotel Panorama, Marit Garberg, vil selge festivalgjestene en pakke med overnatting, festivalskyss og festivalpass.